روش تهیه گرین اسموتی نوشیدنی سالم و مقوی

0 

گرین اسموتی ها سرشار از مواد مغذی و فیبر هستند اما اگر طعم آن ها را دوست ندارید کمی به آن میوه تازه اضافه کنید.

مواد لازم:

  • ۱ پیمانه (۲۳۷ میلی لیتر) سبزیجات برگ دار تیره مثل اسفناج و کلم
  • ۱ پیمانه (۲۳۷ میلی لیتر) مایعات
  • ۱ و ½ پیمانه (۳۵۵ میلی لیتر) میوه (موز، توت فرنگی، آووکادو و…)
  • ۱ – ۲ قاشق غذا خوری پودر بذر کتان یا بلغور جو
  • عسل به مقدار کافی

انتخاب مواد

ابتدا سبزیجات دلخواهتان را انتخاب کنید. اسفناج، کلم، کاهو و سبزیجات دیگر

گرین اسموتی

مایعات را حتما به اسموتی اضافه کنید تا از غلظت آن کم شود. ساده تر از همه می توانید آب اضافه کنید. به جای آب می توانید شیر بادام، شیر سویا، شیر نارگیل، شیر و یا قهوه اضافه کنید.

گرین اسموتی

میوه های دلخواهتان را انتخاب کنید. میوه هم طعم اسموتی را بهتر می کند و هم مزه آن را شیرین تر می کند. از بین موز، توت فرنگی، انبه، آناناس، آووکادو، سیب و پرتقال هر کدام که دوست دارید به دلخواه انتخاب کنید. موز و آووکادو به اسموتی حالت خامه ای شکل می دهند. پرتقال، سیب و توت فرنگی اسموتی را خوش عطر و طعم می کنند. میوه های یخ زده هم انتخاب خوبی برای گرین اسموتی هستند.

گرین اسموتی

کمی هم پروتئین و مواد مغذی به اسموتی اضافه کنید. مثلا کره بادام زمینی، پودر بذر کتان، و مقداری دارچین و پودر کاکائو. می توانید مقداری جو دوسر که از شب قبل خیسانده اید و یا مقداری زنجبیل تازه هم اضافه کنید. هل، جوزهندی و کمی هم زردچوبه طعم خوبی به اسموتی می دهد. نمک را فراموش نکنید.

گرین اسموتی

برای شیرین کردن اسموتی می توانید از عسل، شکر سفید و یا شیرین کننده استویا استفاده کنید.

ترکیب مواد

گرین اسموتی

ابتدا مایعات دلخواهتان را به مقدار یک پیمانه داخل مخلوط کن بریزید.

گرین اسموتی

میوه ها و سبزیجات را خرد کنید.

گرین اسموتی

ابتدا میوه ها و بعد سبزیجات را داخل مخلوط کن بریزید. در نهایت مواد پروتئینی را اضافه کنید.

گرین اسموتی

مواد را مخلوط کنید. اگر در مخلوط کردن مواد مشکل داشتید به آن کمی آب اضافه کنید.

گرین اسموتی

اگر دوست دارید نوشیدنی خنک بنوشید مقداری یخ یا میوه های یخ زده اضافه کنید.

گرین اسموتی

در نهایت اگر اسموتی بیش از حد غلیظ شده بود آن را با آب یا میوه های یخ زده رقیق تر کنید.

خرید شیرین کننده استویا

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

Comments are closed.