دستور تهیه استراگانوف غذای کلاسیک اروپایی

0 

این غذای خوشمزه و کلاسیک اروپای شرقی را به راحتی می توانید با همان کیفیت غذاهای رستورانی در خانه درست کنید.

مواد مورد نیاز:

  • ۳ قاشق غذاخوری کره
  • ۲۳۰ گرم قارچ خرد شده
  • ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۲ قاشق چای خوری پودر فلفل پاپریکا
  • ۴ پیمانه آب گوشت
  • ۱ و نیم قاشق چای خوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری فلفل
  • ۲۳۰ گرم نودل
  • ۱ قاشق غذاخوری نشاسته
  • ¾ پیمانه ماست یونانی
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • ¼ پیمانه آب

۲ قاشق غذاخوری کره را داخل تاوه آب کنید. قارچ ها را داخل تاوه بریزید و نمک را اضافه و ۵ دقیقه قارچ ها را تفت دهید. سپس قارچ ها را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.

۱ قاشق غذاخوری کره باقیمانده را دوباره داخل همان تاوه بریزید و سیر و پیاز را به مدت ۵ دقیقه در حرارت پایین تفت دهید. سپس گوشت را اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت بدهید.

بعد از این که گوشت سرخ شد فلفل، نمک و فلفل پاپریکا  و آب را اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه که مقدار آب به نصف رسید تاوه را از روی شعله بردارید.

۴ پیمانه آب گوشت را داخل تاوه بریزید و قارچ و نودل را اضافه کنید و ۶ دقیقه تفت دهید.

اگر سس غذا به اندازه کافی لعابدار و غلیظ نیست ¼ پیمانه از آن را داخل ظرف دیگری بریزید نشاسته را در آن حل کنید و دوباره به داخل تاوه برگردانید.

وقتی نودل ها کاملا نرم شدند ماست را اضافه کنید و مقداری هم جعفری اضافه کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

Comments are closed.