کیک کدوی شکلاتی یک دسر پاییزی خوشمزه

0 

این کیک خوشمزه خیلی ساده و سریع درست میشه و اگه می خواید طعمش رو هیچوقت فراموش نکنید اونو همراه با بستنی وانیلی یا کاراملی سرو کنید.

مواد مورد نیاز:

  • ۲ پیمانه آرد
  • ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • ۱ قاشق چای خوری پودر دارچین
  • ½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • ½ قاشق چای خوری پودر جوز هندی
  • ¼ قاشق چای خوری میخک
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • ¾ پیمانه کره
  • ۲/۳ پیمانه شکر قهوه ای
  • ۱/۳ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • ½ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری پوره کدو حلوایی
  • ۱ و ¼ پیمانه شکلات چیپسی

ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سپس داخل یک تاوه بزرگ ۲۰ سانتیمتری را چرب کنید و کنار بگذارید.

تمام مواد خشک (آرد، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین، جوز هندی، نمک و میخک) را در ظرف بزرگی مخلوط کنید.

کره را داخل ظرف کوچکی روی حرارت متوسط ذوب کنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و به شکر قهوه ای و شکر دانه ریز اضافه کنید و هم بزنید.

تخم مرغ و عصاره وانیل و در آخر پوره کدو را اضافه کنید و هم بزنید.

نیمی از مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. دوباره بقیه مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید.

شکلات های چیپسی را اضافه کرده و هم بزنید.

مواد را داخل تاوه بریزید.

به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که لبه های کیک ترد و روی کیک طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.

سپس کیک را بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد شود. سپس کیک را برش بزنید مقداری بستنی روی آن بریزید و میل کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

Comments are closed.