طرز تهیه میتلف گوشت و سبزیجات که بسیار لذیذ و آسان است

0 

میتلف ( Meatloaf) یک غذای خوشمزه و سنتی اروپایی است که کم کم در سایر کشورهای جهان هم محبوب شده است و طبخ می شود. این غذا مخلوطی از گوشت چرخ‌کرده با دیگر مواد غذایی است که به مانند نان لوف شکل داده شده و سپس تنوری یا دودی یا در فر طبخ می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه میتلف گوشت و سبزیجات که بسیار لذیذ و آسان است را بدانید.

میتلف گوشت و سبزیجات

مواد لازم:

– ۱ پیمانه قارچ

– ۱ پیمانه بلغور

– ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون

– ۱ پیاز کوچک خرد شده

– ۱ عدد ساقه‌ی کرفس خرد شده

– ۲ حبه سیر ریز شده

– ۴۲۵ گرم گوجه فرنگی  خرد شده، خشک شده

– یک دوم پیمانه شیر غلیظ شده‌ی غیر چرب

– یک دوم پیمانه کچاپ

– ۱ عدد تخم مرغ بزرگ

– ۲ عدد سفیده‌ی تخم مرغ بزرگ

– ۷۰۰ گرم گوشت چرخ کرده‌ی ۹۰٪ خالص

– ۱ پیمانه آرد سوخاری خشک

– یک چهارم فنجان جعفری تازه ریز شده

– ۲ قاشق چایخوری آویشن خشک شده

– یک دوم قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه میتلف گوشت و سبزیجات

۱. قارچ‌ها را در یک پیاله‌ی کوچک بریزید و روی آن را با آب گرم بپوشانید؛ بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند. بلغور را با آب جوش در کاسه‌ی کوچک دیگری ترکیب کنید و بگذارید تا بلغور خیس بخورد و نرم شود و آب جذب آن شود، حدود ۳۰ دقیقه. قارچ‌ها را از درون مایع بردارید؛ ساقه‌ها را ببرید و سره‌ی آن‌ها را خرد کنید.

۲. فر را روی ۱۷۶ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. درون یک سینی اسپری آشپزی بپاشید.

۳. روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط به پایین گرم و پیاز، کرفس و سیر را اضافه کنید. بپزید، گاه گاهی هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند. یعنی حدود ۵ تا ۷ دقیقه. سس را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه بپزید، وقتی مخلوط چسبناک شد آن را از تابه جدا کنید. گوجه فرنگی، شیر تبخیر شده و کچاپ را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. به پختن تا زمانی ادامه دهید که بسیار غلیظ شود – حدود ۳ دقیقه. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

۴. تخم مرغ و سفیده‌های تخم مرغ را در پیاله‌ای بزرگ بزنید. گوشت، آرد سوخاری، بلغور خیس خورده قارچ‌ها و گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید. جعفری آویشن و نمک را بیفزایید. به آرامی اما به طور کامل با دست آن را مخلوط کنید.

۵. مخلوط میتلف را در یک قرص نان روی سینی فر که از قبل آماده شده بریزید. تا زمانی که دمای داخل آن ۷۳ درجه سانتیگراد را نشان بده به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید. بگذارید پیش از بریدن و سرو کردن ۱۰ دقیقه خنک شود.


ترجمه: تحریریه – کامروا ابراهیمی

منبع:eatingwell

طرز تهیه میتلف گوشت و سبزیجات که بسیار لذیذ و آسان است


مطالب مرتبط:

  • طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری فوق العاده خوشمزه
  • طرز تهیه مرغ بریان و سبزیجات مخصوص خوشمزه
  • طرز تهیه رول بادمجان و پنیر موزارلا مخصوص فصل پاییز
  • طرز تهیه همبرگر خانگی بسیار خوشمزه و لذیذ
  • طرز تهیه کاسرول سیب زمینی و سوسیس و پنیر بسیار لذیذ
  • طرز تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه که سریع آماده می‌شود

مطالب مرتبط

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه مرغ بریان و سبزیجات مخصوص خوشمزه
طرز تهیه رول بادمجان و پنیر موزارلا مخصوص فصل پاییز
طرز تهیه همبرگر خانگی بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه پنکیک پوره سیب زمینی خوشمزه و سالم
طرز تهیه کاسرول سیب زمینی و سوسیس و پنیر بسیار لذیذ
طرز تهیه پاستا با تن ماهی خوشمزه که سریع آماده می‌شود
طرز تهیه ماکارونی با پنیر بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه لازانیا ایتالیایی مخصوص و خوشمزه
طرز تهیه خوراک گوشت و کلم بروکلی لذیذ و سالم
طرز تهیه سالاد یونانی اصل و خوشمزه با سس مخصوص
طرز تهیه آنچیلادا لوبیا و سبزیجات یک غذای مکزیکی فوری و خوشمزه

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

Comments are closed.