خطرناکترین غذاهای دنیا را بشناسید.

0  441  

صدف
بهترین توصیه‌ی ما به شما این است: پس از باز کردن صدف آن را بو کنید و فقط زمانی که از سلامت آن مطمئن شدید صدف را بخورید. در میان خطرناک‌ترین غذاهایی که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا فهرست بندی شده اند، صدف خام به‌دلیل خطر بسیار بالای آن در صدر جای گرفته است. دو عامل بیماری‌زای بسیار خطرناک در صدف خام یعنی نورو ویروس ( که می تواند موجب اسهال و استفراغ شود) و ویبریو که باکتری مرتبط به بیماری وبا است و می تواند منجر به تب، شوک سپتیک، ضایعات پوستی همچون تاول و حتی عفونت‌های خونی کشنده شود این غذا را تبدیل به غذایی بسیار خطرناک کرده است.

OYSTERسیب آکی، جامائیکا
سیب آکی با نام معمول “مغز سبزیجات” و از خانواده‌ی سرخالو، میوه‌ی ملی کشور جامائیکا است که ممکن است در نظر اول بسیار محبوب به‌نظر برسد. اما پوسته‌ی گلابی شکل این میوه‌ی آفریقای شرقی قبل از رسیدن کامل می تواند مرگ را به همراه داشته باشد؛ خوردن این میوه قبل از رسیدن آن در واقع نوعی بیماری مرگبار ساحلی را به دنبال دارد که با تهوع و تشنج همراه است و در نهایت نیز می‌تواند موجب مرگ شود. اما راه حل چیست؟ اندکی صبر. برای لذت بردن از طعم بی‌نظیر این میوه‌ی مغذی لازم است تا رسیدن کامل آن صبر کرد، در چنین حالتی این میوه به رنگ قرمز روشن در می‌آید و مغز اسفنجی آن به‌راحتی از دانه‌های سیاه و سمی درون آن جدا می‌شود. سپس می‌توانید آن را آبپز کنید، چاشنی دار کنید و در کنار ماهی نمکی میل کنید، این غذا که با نام وویلا شناخته شده، غذای ملی جاماییکا است.

ACKEE

coocked-ackeeساناکجی، کره

اختاپوس با بادکش‌های مکنده معمولا در آمریکا جزء منوی غذاها نمی‌باشد، اما در کره سر و بازوهای بچه اختاپوس‌های زنده یکی از خوراک‌های لذیذ خام محسوب می‌شوند. برای تهیه‌ی این خوراک بازوها معمولا از بدن اختاپوس جدا شده، به تکه‌های کوچک تقسیم و با روغن و دانه‌های کنجد مزه دار می‌شوند؛ با این حال به دلیل وجود بادکش‌های مکنده در این بازوهای پیچ و تاب دار ممکن است به اطراف گلوی شما بچسبند و موجب خفگی شوند. مطمئن‌ترین راه حل جویدن این غذا صد بار پیش از بلعیدن آن است و صد البته به هنگام خوردن این غذا هرگز نباید صحبت کنید.

sanakjioctapusماهی تن
آلودگی حاصل از زباله‌های صنعتی باعث رشد روز افزون متیل جیوه شده است که می تواند منجر به بیماری‌های مختلف از قبیل اختلال رشد در کودکان شود؛ این مسئله باعث شده است که ماهی تن (چه به صورت خام و چه به‌صورت کنسرو شده) در میان لیست غذاهای خطرناک جای گیرد. عامل بیماری زایی همچون scombrotoxin به‌دلیل آماده سازی نامناسب ماهی‌های تازه هر ساله صدها نفر را دچار بیماری می‌کند. نشانه‌های مسمومیت با این ماهی شامل سردرد، اسهال است و حتی ممکن است موجب از دست‌دادن بینایی شود. مطمئن‌ترین راه حل این است که این ماهی را تا حد امکان خنک نگه دارید و آن را تنها در رستوران‌های معتبر میل کنید.

TUNAقارچ‌ها
چیدن قارچ‌های خوراکی در توسکانی گذراندن تعطیلات به سبکی روستایی است. اما مراقب باشید: با وجود اینکه قارچ‌های خوراکی کم نیستند برخی از انواع قارچ تیره سر سمی هستند. این قارچ ها که اغلب نامشان به خطرناکی خودشان است ( نام هایی همچون کلاه مرگ و مرگ فرشته‌ها) به دلیل شباهت بسیار زیادشان به قارچ‌های خوراکی تهدیدی جدی محسوب می‌شوند. تشخیص بین قارچ خوراکی مورکلای، قارچ سمی Gyromitra، قارچ لذیذ و خوراکی قیفی ، قارچ بسیار خطرناک o’lantern، قارچ سمی گالرینا و قارچ توهم زای سیلوسایبین امری الزامی است. بنابراین بهتر است قبل از خوردن قارچ‌ها آن‌ها را به‌خوبی بشناسید.

GYROMITRAJACK-OLANTERNفوگو، ژاپن
آیا داستان‌هایی که درباره بلو فیش‌های بسیار سمی ژاپنی گفته می‌شود حقیقت دارند؟ متاسفانه باید گفت که، بله. تترودوتوکسین سمی بسیار قوی است که می تواند فوگو را به آخرین وعده‌ی غذایی هر کسی تبدیل کند. خوشبختانه سرآشپزان ژاپنی برای کسب تجربه و مهارت در فیله کردن این ماهی بدون برخورد با تخمدان‌ها، کبد، و روده که حاوی سمی بسیار کشنده هستند (تا حدی که یک قطره از آن می تواند موجب مرگ شود) سال‌ها آموزش می‌بینند. اما همچنان سالانه ده‌ها نفر به دلیل اختلال تنفسی حاصل از خوردن این ماهی کشنده راهی بیمارستان می‌شوند. اما مزه‌ی این ماهی چگونه است؟ این ماهی با طعم گس خود ابتدا کمی زبانتان را بی‌حس می‌کند، و پس از آن طعمی شبیه به سفره ماهی دارد که با افزودن سس‌های مختلف بسیار خوش طعم تر می شود.

fugu-fish

Fugu dish

منبع: nationalgeographic

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

متن دیدگاه

1 × 5 =