روش تهیه سوسیس پنیردار خانگی

0  279  

مواد لازم

    گوشت چرخ کرده نیم کیلو

    پنیر موزارلا ۱۰ گرم

    مرغ چرخ کرده  نیم کیلو

    آرد یا نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری

    زرده تخم مرغ  ۲ عدد

    روغن ۸۰ میلی لیتر

     یخ کوچک ۱۲۰ میلی لیتر

    قرص گوشت  ۱۵ گرم

    نمک ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری

    ادویه تند ۱ قاشق چایخوری

    پودر سیر ۱ قاشق چایخوری

    پودر جوزهندی ۱/۲ قاشق چایخوری

ارزش غذایی

زمان پخت
۱۵ تا ۳۰ دقیقه
روش آسان
برای ۴ نفر

ادویه ها را در یک کاسه خوب باهم مخلوط کنید. سپس همه مواد را در غذاساز بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه خوب باهم میکس شوند.می توانید تکه های یخ را کم کم اضافه کنید.

یک سلفون تمیز بلند انتخاب کنید. مواد سوسیس خانگی را روی سلفون پهن کنید و در وسط آن پنیر رنده شده قرار دهید. سوسیس را بپیچید و سپس سلوفان را لوله کنید. سوسیس را از وسط با یک تکه روبان یا پلاستیک ببندید. به همین ترتیب به سمت دو طرف، قطعات سوسیس را انتخاب کنید و با پلاستیک ببندید تا به دو انتها برسید.

سوسیس ها را به مدت ۱ ساعت داخل آب جوش قرار دهید تا بپزند. پس از مدت ۲۴ ساعت استراحت در یخچال سوسیس آماده سرو و استفاده است

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

متن دیدگاه

17 − 14 =