غذاهای سنتی کریسمس در کشورهای مختلف

0  541  

کریسمس برای تمام مردم دنیا یک روز خیلی خاص است و هیچ رسمی مهم تر از غذای مخصوص روز کریسمس یا عید کریسمس نیست.

البته این غذا در کشورهای مختلف کاملا متفاوت است که در این جا چندین نمونه از غذای روز کریسمس در کشورهای مختلف دنیا آمده است.

آلمانی ها در روز عید کیک میوه ای اشتولن سرو می کنند. این کیک به طور سنتی کوهان دار درست می شود که سمبل کوهان شتر است و باعث می شود مردان باهوش مسیح مقدس را ببینند.

ژاپنی ها در روز کریسمس مرغ سوخاری می خورند.

در ایالت متحده مردن در روزهای تعطیلات غذایی به نام “اگ ناگ” که از مخلوط زرده تخم مرغ و شیر درست شده است می خورند.

فنلاندی ها در روز کریسمس میز را پر از غذاهای متنوع می کنند و دور آن می نشینند. این غذاها شامل گوشت، نان، ماهی، انواع کاسرول و سبزیجات و شراب می باشد.

مردم آرژانتین در روز کریسمس گوشت گوساله با سس ماهی تن، بوقلمون، گوشت خوک و نان میل می کنند. این غذاها معمولا در باربیکیو حیاط خانه درست می شود.

مردم ایسلند گوشت پخته که شامل گوشت گوزن نیز می شود می خورند.

مسیحیان فیلیپین در روز کریسمس خوک بریان شده کامل درست می کنند و داخل دهان خوک را از پنیر زرد پر می کنند.

مسیحیان هندوستان روز کریسمس را با غذای تند “بریانی” جشن می گیرند. سپس بعد از غذای اصلی نوعی پودینگ شیرین و شیری به نام kheer می خورند.

مسیحیان مصر تا سه روز قبل از کریسمس گیاهخواری می کنند. مهم ترین غذای روز کریسمس “کوشاری” نام دارد که از برنج، عدس و ماکارونی درست می شود و روی آن سس زنجبیل و گوجه فرنگی می ریزند.

در قطب جنوب بیشتر مردم روز کریسمس را در کشتی می گذرانند و در کنار غذاهای گوشتی سبزیجات فریز شده یا کنسرو شده می خورند.

مردم غنا در روز کریسمس فرنی ذرت، خورش بامیه، و پوره سیب زمینی شیرین می خورند.

تعطیلات کریسمسم در استرالیا نیز در تابستان است. بنابراین استرالیایی ها باربیکیو مخصوص کریسمس دارند که با آن بوقلمون و گشوت بره می پزند. آن ها میگو گریل شده هم می خورند که آن را “میگو روی باربیکیو” می نامند.

تعطیلات کریسمس در آفریقای جنوبی در تابستان است بنابراین با گریل آفریقایی به نام “Braai” گوشت خوک، بوقلمون و بره کباب می کنند.

غذای بومیان اتیوپی در روز کریسمس “doro wat” نام دارد که همان خورشت مرغ با نان است. آن ها هنگام خوردن این غذا چاقو و چنگال استفاده نمی کنند و آن را با دست میل می کنند.

غذای بومیان کاستاریکا در روز کریسمس “تاماله گوشت خوک” است که دستور آن از نسل های قدیم تا الان نسل به نسل منتقل شده است.

در سودان در روز کریسمس پودینگ برنج می خورند. داخل یکی از ظرف های پودینگ بادام وجود دارد که به شانس هر کسی بیفتد تا آخر سال خوش شانسی می آورد.

فرانسوی ها هم برای روز کریسمس غذای دریایی می خورند. این غذا با خرچنگ، صدف و جگر تهیه می شود.

ایتالیایی ها کریسمس را با غذایی که “ضیافت هفت ماهی” می نامند جشن می گیرند. این غذا دربردارنده انواع غذاهای دریایی مثل ماهی مرکب، ماهی کاد، ماهی کولی و پاستا می باشد.

در انگلیس خوراکی معروف روز کریسمس پودینگی به نام figgy pudding است. روی پودینگ را آغشته به شراب می کنند و سپس روی آن آتش می گیرند.

بومیان فیجی ماهی پیچیده شده در برگ موز، مرغ شکم پر و گوشت خوک پخته شده داخل تنوری که با سنگ درست شده است می خورند. همانند تصویر بالا.

بیشتر بلغارها قبل از روز کریسمس روزه می گیرند و در روز کریسمس کیک، سوپ و سبزیجات میل می کنند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

متن دیدگاه

8 − شش =